πυργος μαυρομιχαλη

Η κομψότητα συναντά την ασύγκριτη γοητεία και την απόλαυση

Ο Πύργος Μαυρομιχάλη, ένα απαράμιλλης αισθητικής αρχιτεκτόνημα, χτισμένος στο ασύγκριτης φυσικής ομορφιάς Λιμένι της Λακωνικής Μάνης υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία διακοπών στους επισκέπτες του. Η μοναδική αρχιτεκτονική και η μινιμαλιστική, αλλά πολυτελής εσωτερική διακόσμηση σε συνδυασμό με την άψογη, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ειδυλλιακές διακοπές ζευγαριών στο γραφικό Λιμένι.

Πολυτελής Διαμονή Μάνη - Πύργος Μαυρομιχάλη, Λιμένι
Οι πελατες μας λενε
Μαυρομιχάλης

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το ιστορικό προπύργιο του Μαυρομιχάλη έχει επιτύχει μια υπέροχη ισορροπία εκλεπτυσμένης κομψότητας και γηγενής αυθεντικότητας.

Η Ιστορία μας - Πύργος Μαυρομιχάλη, Μάνη, Λιμένι
Η Ιστορία μας - Πύργος Μαυρομιχάλη, Μάνη, Λιμένι

Κατά το 1340, οι τουρκικές ορδές επέρασαν τον Ελλήσποντο και άρχισαν τις δηώσεις, τους φόνους, τις λεηλασίες, διαρπαγές και εξολοθρεμούς των Ελλήνων της ανατολικής Θράκης.

Κάποιες οικογένειες από την πόλη Καρδία, για να γλιτώσουν την ζωή τους μπήκαν σε ένα καΐκι και μετά από πολλές περιπέτειες, στερήσεις και ταλαιπωρίες άραξαν στην παραλία του χωριού Άλικα της Μάνης όπου και εγκαταστάθηκαν. Μεταξύ των φυγάδων έτυχε να είναι και ένα δυσάρφανο μικρό αγόρι, γιατί οι Τούρκοι του είχαν σκοτώσει όλους τους δικούς του, που το λέγανε Μιχάλη.

Ο τοπος

Λιμένι Λακωνίας

Σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων από την Αρεόπολη και είκοσι επτά χιλιομέτρων από το Γύθειο, το Λιμένι είναι ένας από τους ομορφότερους οικισμούς της περιοχής.

Το Λιμένι, που αποτελεί το επίνειο της Aρεόπολης, είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα ωραιότερα οικιστικά σύνολα της Λακωνικής Μάνης με τουριστική ανάπτυξη αυξανόμενη τα τελευταία χρόνια.

Hotel by the Sea - Pirgos Mavromichali, Limeni, Mani